31

Bonus Coins

How To Get?

Quali suggerimenti su FIFA 19?

2019-03-06 05:31

1. Druk na het doelpunt op de cirkelknop of de B-knop en de viering wordt willekeurig uitgevoerd.

2. Nadat het doel is gescoord, druk op L1 R1 of RB LB om de bal over te slaan en direct te schoppen.

3. Nu kunt u zien naar welke speler wordt geschakeld nadat u op L1 / LB hebt gedrukt. Er is een grijze markering op zijn hoofd.

4. Het beperkte gebied mag de gelegenheid niet gebruiken om te fotograferen en direct low-shot te maken. Operationele methode: L1 R1 schieten, krachtig miraculeus!

5. Druk bij het selecteren van de teaminterface op R3, je kunt de moeilijkheidsgraad van je AI-teamgenoten kiezen, hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe sterker het vermogen van de AI-teammaten.

6. PS4 DEMO kan online spelen! Specifieke methoden: 2 mensen om een feestje te stichten, en een van hen kan het stuk delen! De bandbreedte is vereist, hoe hoger hoe beter, upload 30M kan high-definition zijn.

7. L2 / LT-opname = handmatige volley shot / weerhaak

8. De hoek schopt de speler van tevoren en verandert in R1 / RB.

9. Wanneer de doelverdediger de bal opent of de bal werpt, houd dan de R1 / RB-pas ingedrukt en de schop / worp zal sneller zijn dan normaal.

10. Druk tijdens het verdedigen op de rechterschommel niet los en verplaats de rechter rocker om de keeper handmatig te bedienen. Het kan vooraf worden beoordeeld, zelfs als de hoek loopt. Wil je de keeper volledig besturen, druk dan op de touchpad, X1 druk op de View-knop.

11. In het geval dat de bal nog steeds aan de voorkant van het strafschopgebied staat, druk je op de rechter joystick om de bal te raken en dan te salvoeren. Je kunt de nep-opname gebruiken om de speler te stoppen de bal te laten rusten. De specifieke bewerking: laat de linker joystick los en druk vervolgens op de nep-opname.

12. Wanneer de tegenstander voor het strafschopgebied een vrije trap neemt, druk dan op de shortpass-knop (PS4 is X, X1 is A) en een AI-speler in de muur zal klaar zijn om naar de bal te rennen. Hij leunt naar voren en maakt een kant-en-klare houding om te voorkomen dat de tegenstander de tweede penaltyspeler belt.

13. Druk bij het verdedigen van een vrije schop op R1 / RB en de muur sluipt naar voren. Wees voorzichtig om het niet te vroeg te gebruiken, en de scheidsrechter zal een fout vinden.

14. Nu, wanneer de koptekst is gewist, moet je op de schietknop drukken, niet op de short pass-knop drukken zoals eerder, niet strijden voor de tegenstander.

15. Timing-opnamen ondersteunen ook schieten (door RB-opnamen) en het is relatief eenvoudig om op de perfecte timing te drukken.

Koop FIFA Munten op FIFACOIN.com en koop de spelers die je wilt voor je team.


Faswaldo:I find they often offer the latest FIFA packs when packs are available on EA, but the price just half, at first I’m little feared, feared lose my FIFA coins, but I can't resist the temptation of those high rating players, I opened the a FIFA 19 Packs, then I was surprised, I got 3 times coins spend. Actually there is risk on packs opening, but you can get surprise always, just have a try.
The customer has bought: FIFA 19 Coins
    
2019/4/15

Jakeeck:Got my coins in 20-25 min! Customer service is also good, they helped me with any questions or problems i had in minutes! Will be recommending to other fifa players for sure! already have. Very happy to know this company and will buy from again. Delivery speed could have been a bit quicker but otherwise i am very pleased with the service, and also the packs as I can get pretty good players.
The customer has bought: FIFA 19 Coins
    
2019/4/13

Hakhan201:Very cheap prices and quick delivery you should try it, fast got my coins, took 15 minutes to give me 500k at a great price! I personally love this website and as soon as more events comes i will buy coins for my fut champions team. Also my favourite youtuber Krasi is working with this amazing website. Excellent service, very prompt, absolutely brilliant, defitnetly use them again, fast and reliable. THANKS FOR ALL.
The customer has bought: FIFA 19 Coins

    
2019/4/12

FIFA 19 Coins

Coins - PS4 50K
Coins - PS4 100K
Coins - XBOX One 50K
Coins - XBOX One 100K
Coins - PC 100K
Coins - PC 200K
Chat now