41

Bonus Coins

Available on April 5th

Quali suggerimenti su FIFA 19?

2019-03-06 06:31

1. Druk na het doelpunt op de cirkelknop of de B-knop en de viering wordt willekeurig uitgevoerd.

2. Nadat het doel is gescoord, druk op L1 R1 of RB LB om de bal over te slaan en direct te schoppen.

3. Nu kunt u zien naar welke speler wordt geschakeld nadat u op L1 / LB hebt gedrukt. Er is een grijze markering op zijn hoofd.

4. Het beperkte gebied mag de gelegenheid niet gebruiken om te fotograferen en direct low-shot te maken. Operationele methode: L1 R1 schieten, krachtig miraculeus!

5. Druk bij het selecteren van de teaminterface op R3, je kunt de moeilijkheidsgraad van je AI-teamgenoten kiezen, hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe sterker het vermogen van de AI-teammaten.

6. PS4 DEMO kan online spelen! Specifieke methoden: 2 mensen om een feestje te stichten, en een van hen kan het stuk delen! De bandbreedte is vereist, hoe hoger hoe beter, upload 30M kan high-definition zijn.

7. L2 / LT-opname = handmatige volley shot / weerhaak

8. De hoek schopt de speler van tevoren en verandert in R1 / RB.

9. Wanneer de doelverdediger de bal opent of de bal werpt, houd dan de R1 / RB-pas ingedrukt en de schop / worp zal sneller zijn dan normaal.

10. Druk tijdens het verdedigen op de rechterschommel niet los en verplaats de rechter rocker om de keeper handmatig te bedienen. Het kan vooraf worden beoordeeld, zelfs als de hoek loopt. Wil je de keeper volledig besturen, druk dan op de touchpad, X1 druk op de View-knop.

11. In het geval dat de bal nog steeds aan de voorkant van het strafschopgebied staat, druk je op de rechter joystick om de bal te raken en dan te salvoeren. Je kunt de nep-opname gebruiken om de speler te stoppen de bal te laten rusten. De specifieke bewerking: laat de linker joystick los en druk vervolgens op de nep-opname.

12. Wanneer de tegenstander voor het strafschopgebied een vrije trap neemt, druk dan op de shortpass-knop (PS4 is X, X1 is A) en een AI-speler in de muur zal klaar zijn om naar de bal te rennen. Hij leunt naar voren en maakt een kant-en-klare houding om te voorkomen dat de tegenstander de tweede penaltyspeler belt.

13. Druk bij het verdedigen van een vrije schop op R1 / RB en de muur sluipt naar voren. Wees voorzichtig om het niet te vroeg te gebruiken, en de scheidsrechter zal een fout vinden.

14. Nu, wanneer de koptekst is gewist, moet je op de schietknop drukken, niet op de short pass-knop drukken zoals eerder, niet strijden voor de tegenstander.

15. Timing-opnamen ondersteunen ook schieten (door RB-opnamen) en het is relatief eenvoudig om op de perfecte timing te drukken.

Koop FIFA Munten op FIFACOIN.com en koop de spelers die je wilt voor je team.


Undamuy: This site actually works got my coins in less than 15mins its amazing buy with confidence. Even when you are in trouble the customer care really helped. It is one of the website where you can trust for buying fifa coins. Cheap prices and fast delivery. I will come back to buy more coins, get more extra bonus, enjoy more deals, open more packs to get more insane players! Best website ever.
The customer has bought: FIFA 19 Coins
2019/8/15

Mattservey: Reliable, quick and safe. As the TOTY comes, I need lots of FIFA 19 Coins, but I do not get enough money, so I search cheap FIFA coins on Google, I was attracted by free FIFA coins on FIFACOIN.com, when I click into it, I was amazed, it often offers big bonus to members, so I can get FIFA coins at a low price, thanks a lot, highly recommend.
The customer has bought: FIFA 19 Coins
2019/8/13

Gorillakyle: Cheap Fifa Coins for All Console its very Good. Its the best Website where do you can buy Fifa coins. Very Nice. If you Want the reliable coins seller for fastest and the cheapest fifa 19 ultimate team coin, FIFACOIN undoubtedly is your ideal choice. Over the past year, I often visit this site, I like the FIFA Games, if you are, you can take a look here for more cheap coins and best players.
The customer has bought: FIFA 19 Coins

2019/8/12

FIFA 19 Coins

Coins - PS4 50K
Coins - PS4 100K
Coins - XBOX One 50K
Coins - XBOX One 100K
Coins - PC 100K
Coins - PC 200K
Chat now